Muziek op het Plein ter compensatie Heesch Presenteert

Muziek op het Plein ter compensatie Heesch Presenteert
Nieuws

HEESCH – Met het stoppen van Heesch Presenteert, zou een gezellig weekend in het centrum van Heesch verloren gaan. Verenigd Horeca Heesch duikt in het gat en houdt op zaterdagavond 9 en zondagmiddag 10 september de eerste editie van Muziek op het Plein.

,,Het doel is om een gezellig en druk plein te krijgen wat er anders ook altijd is met Heesch Presenteert”, zegt Bjorn Smits van Verenigd Horeca Heesch. ,,We wisten dat het evenement, dat door een andere partij werd georganiseerd, ging stoppen. Het werd altijd goed bezocht. We willen als horeca oppakken dat er die middag opnieuw iets gebeurt. Er hoort namelijk een evenement in het dorp. Bovendien hebben we er de zaterdagavond bijgedaan.”

Op zaterdagavond treden Sharon Doorson en Raymon Hermans op en op zondagmiddag staan er met Baby Blue en The Velvet Roses twee bands op het podium. Dj’s omlijsten het programma op het dorpsplein, bij fontein Labrys. Er is bewust gekozen voor dezelfde locatie als de feesttent van de kermis. Alle vergunningen zijn inmiddels rond. Entree is gratis.

©Brabants Dagblad, Roy van den Busken