Glasvezel in Heesch begint bij 40%

Glasvezel in Heesch begint bij 40%
Nieuws

Om glasvezel op korte termijn mogelijk te maken, hebben we de deelname nodig van 40% van de huishoudens in Bernheze. Pas dan kunnen we starten met graven en alle woningen voorzien van deze snelle glasvezelverbinding. Bekijk hier ons filmpje!

Samenwerking met provider TriNed
Onlangs zijn we een samenwerking met provider TriNed aangegaan, omdat zij de beste prijs en kwaliteit kunnen bieden. Zodra we 5.200 abonnementen (= 40%) in Bernheze hebben afgesloten, gaan we aan de slag! Heel Bernheze kan dan genieten van 500 Mbps internet, 85 tv zenders – waarvan 29 in HD en 1 in Ultra HD – en voordelig bellen.

Wil je ook supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel? Zorg er dan voor dat we de 40% halen en bestel vandaag nog je glasvezelpakket bij TRINED. Je krijgt dan een gratis aansluiting en je hoeft ook niet te betalen voor activering en installatie! Uiteraard gaat je abonnement pas in als de glasvezelkabel daadwerkelijk in de grond ligt en je de diensten kunt gebruiken.

Het grote voordeel van TriNed:

Bestel nu en bespaar € 450,-*
500 Mbps + televisie + telefoon voor € 58,50 p.m.
Tot 31-12-2016 gratis aansluiting, activering en installatie!

Bestel nu je pakket bij TriNed >>

*Als je geen glasvezelaansluiting laat installeren en je wil op een later moment toch nog gebruikmaken van glasvezel, dan moet je helaas € 450,- betalen om de aansluiting alsnog te activeren.