fbpx

Ook dit jaar organiseert Stichting Centrummanagement de Rode Loper actie. Een leuke actie, waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Bij elke besteding tot € 25 ontvang je vanaf 13 november t/m 8 december 2018 een Rode Loper actielot. Bij besteding vanaf € 25 ontvang je twee loten, vanaf € 50 drie loten enz. Tot en met 12 december kun je de loten inleveren bij AH, Dio of Jumbo. Als je een prijs hebt gewonnen, dan word je persoonlijk benaderd om je cadeau op te halen. De hoofdprijs is dit jaar € 500. Er zijn daarnaast veel mooie cadeaus te winnen, die je worden aangeboden door de lokale winkeliers en horeca. En… ook nog heeeel veel troostprijzen.

 

In verband met persoonlijke gegevens op de loten delen wij u mee dat wij alle loten wekelijks verwijderen uit de opvangbakken en daar zeer zorgvuldig mee omgaan. Wij verstrekken géén gegevens aan derden. De loten worden zorgvuldig bewaard in een afgesloten ruimte. Rond de opvangbakken kan het voorkomen dat klanten een lot onzorgvuldig deponeren, waardoor het mogelijk is dat een lot verloren gaat of op een andere manier verloren gaat. Dit wordt door de drie inleverlocaties extra in de gaten gehouden.
Stichting Centrummanagement Heesch garandeert een veilige vernietiging op een afschermde locatie van alle loten na de laatste trekking op 13 december 2018.
Location: Array