fbpx

Ook dit jaar organiseert Stichting Centrummanagement de Rode Loper actie. Een leuke actie, waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Bij deelnemende winkels en horeca in het centrum van Heesch ontvang u in de actieperiode 16 november t/m 6 december 2020 een Rode Loper actielot. U ontvangt:
1 lot bij besteding tot 25 euro
2 loten bij besteding vanaf 25 euro
3 loten bij besteding vanaf 50 euro, enz.

Er vinden trekkingen plaats op drie verschillende data:
Eerste trekking 24 november 2020
Tweede trekking 1 december 2020
Derde trekking 9 december 2020
Trekking HOOFDPRIJS 09 december 2020

Vul uw gegevens in op de achterzijde van uw lot(en) en lever ze in bij FIETSplezier, Jumbo of van Herpen. Prijswinnaars worden persoonlijk benaderd voor het ophalen van de gewonnen prijs
Hoofdprijs is ter beschikking gesteld door Hanegraaf Keukens.

 

Persoonsgegevens
De ingevulde Rode Loper actieloten worden wekelijks door ons opgehaald uit de inleverbussen. We gaan daarbij zorgvuldig om met uw persoonsgegevens: deze worden uitsluitend gebruikt voor de Rode Loper actie en dus niet aan derden verstrekt. De loten worden zorgvuldig extern bewaard in een afgesloten ruimte tot na de actie. Alle loten worden daarna vernietigd. N.B. We zijn niet verantwoordelijk voor het onzorgvuldig deponeren van loten, waardoor een lot naast de inleverbus komt te liggen of op een andere manier verloren gaat. Voor de goede orde: u bent niet verplicht loten in te vullen en in te leveren.

Communicatie
Alle prijswinnaars worden met foto in de krant vermeld. Dit geldt ook voor social media, tenzij u zelf aangeeft dat u dat niet wenselijk vindt.