fbpx

Voor een leuke middag uit kom je naar het Lentespektakel op zondag 14 april a.s. in Aangenaam Heesch. Met modeshows, kindervermaak, cupcakes maken en heerlijk genieten op het terras. Met muzikale ondersteuning van o.a. DJ Jelle. Voor gezelligheid zal de band Close To Core optreden van 15.30 tot 19.30 uur, met songs from the sixties till today! Om 14.00 uur zal wethouder Wijdeven een korte toespraak houden over de afronding van de herinrichting van het centrum.

De winkels zullen open zijn van 12.00 uur tot 17.00/18.00. Er worden ook haarshows en modeshows gelopen op de catwalk op het plein. De tijden van de shows zijn om 13.15, 14.15, 15.15 en 16.15 uur.

De winkel die hier aan deelnemen zijn: Trendzz, Le Village, Shoeby, Dressup-InStyle, JR mode en Zazi’s Lingerie

Voor de kunstliefhebbers onder ons is er een kunstexpositie in het voormalige Kruidvat pand en voor de kinderen is er een heuse whipeout baan, trampoline-attractie, een springkussen en voor de allerkleinste een ballonnenclown. Ook kunnen de kinderen samen met Jumbo op het plein cupcakes maken en wie de mooiste cupcake heeft wint een grote cupcake beker.

Kortom, genoeg te doen voor jong en oud dus zet hem alvast in je agenda!

Location: Array