Centrum Heesch kleurt Rood

Centrum Heesch kleurt Rood
Nieuws

De aandachtige bezoeker van het centrumgebied in Heesch zal zijn opgevallen dat er vele rode lopers uitgelegd zijn voor de vele winkels en horeca bedrijven. De actie Rode Loper van het Centrummanagement Heesch is momenteel in volle gang.

Bij de aangesloten winkels en horeca krijgt u lootjes bij elke aankoop die met naam en telefoonnummer ingeleverd kunnen worden bij Kapsalon v Herpen, Jumbo of    AH Heesch. Elke week is er en trekking er zijn totaal 60 troostprijspakketten , 60 eerste prijzen en een mooie hoofdprijs beschikbaar gesteld.

Winnaars worden door de organisatie per telefoon benaderd en horen waar en bij wie ze hun prijzen kunnen ophalen. Bij deze loterij die nu voor het tweede jaar in deze vorm georganiseerd wordt zijn de meeste winkeliers en horeca ondernemers aangesloten en dit jaar is dat aantal behoorlijk uitgebreid waarmee ons centrumgebied waarlijk rood kleurt. 

Het Centrummanagement Heesch organiseert de loterij die past in haar doelstelling om het centrumgebied aantrekkelijk te maken voor bezoekers.